Bankszámlánk: 10102244-88589900-01004002 vagy

 

Kedves Látogató! Köszönjük, hogy felkereste honlapunkat!


Mottónk:

"Adj halat az éhezőnek és aznap megmented a haláltól.Tanítsd meg őt halászni-örök életére jóllakott lesz, sem ő sem családja nem szenved majd hiányt."

 

Amivel foglalkozunk...

Rövid távon:

A háztartásokban már nem használt, jó állapotú tárgyak (pl.: ruhák, játékok, műszaki cikkek, bútorok, konyhai eszközök, tisztálkodószerek) összegyűjtésével és rászoruló családok részére történő eljuttatásával foglalkozunk.

Így azok a tárgyak, amikhez ki-ki emlékként kötődött – és ezért nem vált meg tőle szívesen – megmenekülhetnek a végleges kidobástól. Továbbadva máshol is örömet okozhatnak, majd újra emlékké lehetnek, és ismét új tulajdonosra lelhetnek, így indítva be egyfajta folyamatos körforgást a végleges elhasználódásig.

 

Hosszútávon:

  • Szeretnénk a lakókörnyezetek felújitása által településfejlesztéshez hozzájárulni.

  • Szociális segítségnyújtással és közösségépítéssel a családok életvezetéséhez támogatást nyújtani.

  • Hosszútávú szemléletformálással, egyének és közösségek motiválásával a személyes boldoguláshoz hozzájárulni.

  • Ezeken túlmenően kiemelten fontosnak tartjuk a sportolás és így a mozgástudatos életvitel megszerettetétés is.

 

Mindezt, egy országos méretű összefogással szeretnénk megvalósitani, mert hisszük, hogy másokkal egységben könnyebben megvalósíthatók a céljaink. A honlapunkat is úgy alakítottuk ki, hogy az összefogás szellemét tükrözze. Az igénykereső fül alatti adatbázis használatával a mi közbenjárásunk nélkül is bárki bárkinek tud segiteni.

Azt tapasztaltuk, hogy sok remek kezdeményezés hamar eltűnik, nehezen megtalálható, vagy csak idény jelleggel, például Karácsony környékén működik. Mi törekszünk rá, hogy a segítségnyújtás a mindennapok része legyen, sőt természetessé, hétköznapi szokássá váljon a másokról való gondoskodás.

Ha az általunk képviseltekkel Ön is azonosulni tud, és szeretne segiteni, várjuk jelentkezését, a kapcsolat fülön található elérhetőségek bármelyikén.

 

Köszönettel a Nedobjkisemmit.hu csapata!